STE Examenbureau - Nieuws | STE Examenbureau

Nieuws

Vanaf 04 juni 2018 is het niet meer nodig een kopie identificatie in te leveren bij de examenafname VCA. Voor deze datum is een kopie identificatie nog verplicht.

 

Bij aanmelding voor een VCA examen moeten de persoonsgegevens van de inschrijving overeen komen met de gegevens op de identificatie, het gaat om de achternaam, voorletters, tussenvoegsel en de geboortedatum.
De examenkandidaat controleert zijn gegevens op juistheid bij examenafname en zet een handtekening voor akkoord.
Wordt na het examen alsnog gemeld dat de persoonsgegevens niet juist zijn is het diploma ongeldig.
Het is mogelijk om een correctie van de persoonsgegevens aan te vragen, er moet dan wel een kopie identificatie als verificatie worden ingeleverd (BSN nummer en pasfoto moeten onherkenbaar worden gemaakt). Aanvragen van een correctie brengt € 12,10 administratiekosten met zich mee. Moet ook het diploma en pasje worden vervangen dan wordt er € 25,25 extra in rekening gebracht.

 

Vanaf 1 april kunnen examens tot 48 uur voor afnametijd van het examen worden aangevraagd. Het is niet meer mogelijk om een evenement aan te vragen tussen de 24 en 48 uur voor de afnametijd van een examen. Alle examens moeten uiterlijk 48 uur van tevoren aangemeld te zijn.
Hetzelfde geld voor het annuleren van een examen, wilt u binnen de 48 uur voor examenafname nog een examen annuleren dan wordt dit geregistreerd bij VCA Infra en kan het uiteindelijk tot een schorsing gaan van onze examenorganisatie.
Voor annuleringen binnen de 48 uur voor examenafname zijn wij dan ook genoodzaakt € 100,-- (ex btw) boete in rekening te brengen.

 

Vanaf 01 juni 2018 is het ook mogelijk een SOG (standaard talen) voorleesexamen aan te vragen.
Een voorleesexamen houd in dat een kandidaat via Readspeaker een examenvraag voor kan laten lezen. Bij een voorleesexamen is er 15 minuten extra tijd beschikbaar.

 

Vanaf 15 april zijn door de KliQ nieuwe tarieven vastgesteld voor de Ammoniak, CO2 en Koolwaterstoffen examens.
Voor een Ammoniak en CO2 examen wordt € 750,- excl. BTW (€ 907,50 incl. BTW) in rekening gebracht. Een Koolwaterstoffen examen heeft het tarief van € 800,- excl. BTW (€ 968,- incl. BTW)

STE Examenbureau
VCA - SOG - EPBD - KOUDEMIDDEL - F-GASSEN

Top